Adattárolás- és biztonság

Kihívások a vállalati adatvédelemben

Védje meg vállalata szenzitív adatait!

Az adatkezelés, -feldolgozás és -biztonság minden modern vállalkozás központi feladatát képezi. Az adatok serkentik a növekedést, hozzák el az innovációkat és betekintést nyújtanak minden területre, ezért minden versenyképes vállalkozásnak szüksége van olyan biztonságos adattároló megoldásokra, melyekre maximálisan támaszkodhat.

A nem megfelelő adatvédelmi és adattárolási gyakorlatot folytató vállalkozások pengeélen táncolnak: az adatvesztés és a nem tervezett rendszerleállások évente milliárd dollárokra becsülhető károkat okoznak ezen szervezeteknek világszerte.

adatbiztonsag

A vállalatoknak célszerű olyan hosszútávú megoldást választaniuk, melyek egyszerűsítik az összetett folyamatokat, hozzájárulnak a gördülékenyebb működéshez, és rugalmasan képesek a későbbi növekvő adattömeggel kapcsolatos igényekkel felvenni a lépést.
A kis- és középvállalkozások számára különösen nagy nehézségeket okoz, hogy szenzitív és ügyféladataikat biztonságosan, könnyen menedzselhetően és megfizethető költségek mellett tudják tárolni. 

adatvezérelt informatikai fejlesztések

Kiemelt adatárolási- és biztonsági
megoldásaink

Dell EMC STORAGE MEGOLDÁSOK

Adatbiztonság a világelsőtől

A legtöbb KKV számára az adattárolási feladatok kihívást jelentenek, különösen akkor, ha a költségvetési korlátok mellett humánerőforrás gondokkal is küzdenek: a szétaprózódott rendszerek felügyelete és menedzselése hatalmas terhet ró az IT-szakemberekre.

A Dell EMC ezért olyan elérhető árú adattárolási és adatbiztonsági megoldásokat fejlesztett ki, melyek segítségével maximálisan kielégítheti a kis- és középvállalata tárolási igényeit. Olyan fejlett szolgáltatásokat érhet el, melyek tipikusan csak a nagyvállalatoknak szánt nagyobb tárolókapacitású termékekre jellemzőek.

FUJITSU Storage ETERNUS DX S5

Megbízható tárolás elérhető áron

Az adatok üzleti szemszögből való kezelése elengedhetetlen a digitális átalakuláshoz. Az üzleti döntések szempontjából releváns adatok azonban a legtöbb fejlődő vállalatnál rendkívül szétszórtan vannak tárolva.
 A Fujitsu ETERNUS DX S5 tárolómegoldásainak új generációjával bármilyen adatcentrikus kihívással meg tud birkózni vállalata. Ezen storage rendszerek jobb üzleti támogatást nyújtanak alacsonyabb költségek mellett. Integrált, nagyteljesítményű funkcióival hozzájárulnak a digitális növekedéshez, fokozzák a hatékonyságot, és megteremtik az adatbiztonság és az üzletmenet-folytonosság feltételeit.

Azure Backup és Disaster Recovery

Felhő alapú adatbiztonság

Bár néhány vállalat előnyben részesíti a saját szerverre történő biztonsági mentést, a felhőbe történő mentés egyre népszerűbbé válik a gyors internetkapcsolat és a rugalmas tárolási kapacitás elterjedésével. Ezek a megoldások különböző katasztrófák, például tűzvész, tornádó, árvíz vagy zsarolóprogramos támadás esetén is gondoskodnak az adatok biztonságáról.

A Microsoft Azure felhőplatformja segítségével lépést tarthat vállalata növekvő adatmennyiségével, miközben csökkentheti a fejlesztési és felügyeleti költségeket. Elkerülheti az igazán költséges szolgáltatás-kieséseket, és nem kell többet aggódnia a biztonsági mentések miatt sem: terjessze ki adatarchiválási gyakorlatát a felhőre. Az Azure Backup és Azure Disaster Recovery megoldásaival biztonságban tudhatja adatait.

Acronis all-in-one adatmegoldások

Villámgyors mentés és helyreállítás

A díjnyertes Acronis natív módon integrálja a kiberbiztonságot, az adatvédelmet és menedzsmentet – a végpontok, rendszerek és adatok védelme érdekében.
Az Acronis On-premise és cloud szoftverek backup és disaster recovery, illetve a biztonságos fájlmegosztás és adatelérési megoldásai, remek lehetőséget nyújtanak már a legkisebb vállalkozások számára is. Egyetlen megoldással AI-alapú malware és ransomware védelmet, security és menedzsment eszközöket, file szinkronizálást és megosztást, valamint blockchain-alapú file és e-Aláírás szolgáltatást is nyújt.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!