Eszközbeszerzés és eszközszolgáltatás

Az Informatikai fejlesztések alapja

A megfelelő eszközök kiválasztása

Eszközeink alapvetően határozzák meg a munkánkat. Ma már egy kisvállalkozásnak is komoly arzenálra van szüksége munkájához. A notebookok, szerverek, nyomtatók, szkennerek, modemek, routerek, okoseszközök, és egyéb eszközök beszerzése egyre nagyobb terheket ró a cégekre.
Nem elég specifikálni a beszerzendő készülék paramétereit, megtalálni a megfelelő modellt, felkutatni a legjobb beszállítót, azzal is tisztában kell lenni, hogy az új eszköz hogyan képes majd illeszkedni a meglévő eszközparkba.

eszközbeszerzés

Mindez természetesen nem megoldhatatlan feladat. Nem kell hozzá más, csak megfelelő szakértelem és rengeteg idő. A nagy cégek informatikai igényeit – az IT szakemberekkel szorosan együttműködve – a területre szakosodott beszerzők látják el. De mit tehetnek a KKV cégek, ahol az ilyen, alapos beszerzéshez nincs belső erőforrás?

eszkozbeszerzes-2

Egyedi IT igények kiszolgálása

IT eszközbeszerzés professzionális módszerekkel

Tudomásul kell venni, hogy egy alkalmi vásárló soha nem tudja elérni azokat a feltételeket, mint egy profi beszerzési szervezet. Cégünk számos ismert márka forgalmazójaként és képviselőjeként a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott eszközbeszerzésekben maximális segítséget nyújt.

Webshopunk a biztonságtechnikától a drónokig rendkívül széles választékban kínál mindenféle eszközöket. Végfelhasználóként közvetlenül ugyan nem tudja rendelését leadni, azonban szakértő munkatársaink segíthetnek benne, hogy a meglevő eszközeik közé illő, hosszútávon is működőképes megoldást, illetve megfelelő, akár az integrálásban is segédkező partnert is válasszon.

Bár a webshop kínálata igen kiterjedt, előfordulhat, hogy olyan eszközt keres, melyet nem talál meg benne. Ebben az esetben is segíthetnek munkatársaink a legjobb beszerzési források felkutatásában, és a szükséges eszközök beszerzésében. A szolgáltatás tehermentesíti vállalkozását a kutatómunkától, biztosítja a legjobb megoldást a legjobb áron. Ne pazarolja szűkös erőforrásait az eszközbeszerzésre, bízza a feladatot a profikra!

Költséghatékony munkaeszköz beszerzések

IT eszközvásárlás helyett eszközbérlet

Egy komolyabb szerver beszerzése, vagy a céges notebookállomány lecserélése komoly beruházás egy kisvállalkozás számára. Megnehezítheti ezeket a beruházásokat a bonyolult ügyintézés, és az időben elhúzódó amortizáció is.

Az üzleti környezet gyors változásai miatt az is könnyen előfordulhat, hogy a sok nehézséggel megvalósult beruházás végül nem hozza meg a várt eredményeket: a beszerzett eszközök már nem megfelelőek a megváltozott körülmények között.

Nagyon gyakran előfordul, hogy egy vállalkozásnak nem is egy berendezésre, eszközre, hanem egy megoldásra van szüksége. Könnyen lehet ráadásul hogy ezt nem is örökké, csak egy jól belátható időszak alatt kívánja használni.

A legkorszerűbb eszközszolgáltatásunknak köszönhetően már az Ön cége is élvezheti az “eszköz, mint szolgáltatás” (Device as a Service – DaaS) előnyeit. Ebben a konstrukcióban egyszerűen bérelheti, vagy lízingelheti a vállalkozása számára szükséges IT eszközöket.

Tekintse meg bemutató videónkat!

A megoldás rendkívül költséghatékony, hiszen az egyszeri, a vállalkozást jelentősen megterhelő IT beruházás helyett jól tervezhető havidíjat kell fizetnie.
Ez a díj ráadásul 100 százalékban elszámolható költségként.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!