Felhőspecifikus megoldások

hatékony cloud megoldások

Irány a felhő!

Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2000-es évek informatikai fejlődésének egyik legnagyobb hatású változása a “cloud computing” megjelenése és elterjedése volt. A kezdetben leginkább csak adattárolásra és megosztásra használt felhő mára egyre inkább a szoftver, mint szolgáltatás (SaaS) modell felé mozdul el. Ennek köszönhetően a cégek már egyre inkább nem telepített szoftverekben és éves licencekben, hanem az áramhoz, vagy az internethez hasonlóan rendszeresen fizetett szolgáltatásokban gondolkodnak.

felhotechnologia

Az ilyen konstrukciók pedig rugalmas, akár napi szintű csomagmódosításokat tesznek lehetővé, így támogatva az előfizetők változó felhasználási és üzletviteli igényeit. Igény szerinti módosításokkal mindig csak azért a funkcionalitásért és szolgáltatásért kell fizetnie, melyekre cégének szüksége van.

Biztonságos-e a felhő?

Felejtse el a tévhiteket!

Néhány éve még sok cégnél gondolták úgy, hogy “otthon”, a saját szerveren tárolt adatok nagyobb biztonságban vannak, mintha azok valahol, egy távoli felhőben lennének. Bár helyben is megteremthető a biztonság, de ez sok munkába és pénzbe kerül. A felhőben az ott tárolt adatok és a folyamatok olyan biztonsági szintje valósítható meg, amire a telepített szoftverek esetében csak a legnagyobb cégek lennének képesek.

Cloudvezérelt informatikai fejlesztések

Kiemelt felhőspecifikus megoldásaink

Üzemeltessen a felhőből

Azure, a sokoldalú platform

A Microsoft Azure olyan biztonságos felhőszolgáltatások szédületesen bővülő gyűjteménye, melyet nem csak az alkalmazások létrehozására, hanem azok kezelésére, üzembehelyezésére, futtatására is tervezték – és ami a legjobb, hogy rugalmasságának köszönhetően, ehhez már a saját, jól megszokott eszközeit és keretrendszereit is használhatja és csatlakoztathatja.

Az Azure platform fejlesztők és IT szakemberek millióit szolgálja ki. A Microsoft többrétegű, a fizikai adatközpontokra, az infrastruktúrára és az Azure-beli üzemeltetésre is kiterjedő biztonságot nyújt számukra.

azure

Felhőalapú Office-alkalmazáscsomagok

Irodai alkalmazások

Ezen csomagajánlatainkkal könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindemellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti.

A Microsoft ezért olyan korszerű irodai alkalmazásokat fejlesztett ki, melyekkel lehetségessé vált a modern online technológiák integrálása. A korábban Office 365 néven elérhető, immár Microsoft 365 alkalmazások eredményesebb és produktívabb munkát biztosítanak Önnek és munkatársai számára. Az, hogy bárhonnan dolgozhat, a hatalmas online dokumentum-tárhely, a folyamatos felhős biztonsági mentések, az időzített megosztások, a mindig naprakész programok, a valós idejű csoportmunka és többek közt az integrált üzleti intelligencia is amellett szól, hogy váltson. Mindezért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, tervezhető, havidíjas konstrukciónk segítségével jelentős költségeket spórolhat meg.

Biztonságos felhő alapú szerver csomagok

Cloud Szerver Csomagok

A Cloud Szerver csomagajánlatainkkal megbízható, biztonságos és költséghatékony IT infrastruktúrát biztosíthat cégének, ugyanakkor alkalmazottai számára nyújthat egyszerű elérést adataikhoz, leveleikhez, alkalmazásaikhoz a világ bármely pontjáról.

A kialakított csomagjaink teljesen rugalmasak, teljesen testre szabhatóak. Bármiben szeretnének változtatni, személyre szabottan megtehetjük. Ezzel szeretnénk támogatni az előfizetők változó felhasználási és üzletviteli igényeit.

sbs

Cloud és Hybrid Small Business Szerver (SBS)

Komplex irodai rendszerek

A Cloud és Hybrid Small Business Szerver (SBS) segítségével egy komplex irodai rendszerre tehet szert, kicsitől a nagyig, kialakítás alattitól a már kész rendszerhez is.  A „mindenes” szervercsomag rugalmasan testreszabható és cégmérethez igazítható.

Költséghatékony, befektetés nélküli, költségként elszámolható csomagajánlataink révén az adattárolás és védelem akár központosított adatmentéssel és visszaállítással és levelezéssel elérhetővé válik cége számára. Használja ki a problémamentes, automatizált rendszer előnyeit 99,9% SLA-val biztosított rendelkezésre állással és a menedzselhető forgalom-felügyeletet bármikor, bárhonnan.

Különösen ajánljuk azoknak az ügyfeleknek, akik jelenleg elavult 2008-as, vagy 2011-es Windows szerverrel, vagy Small Business szerverrel, illetve 2013 Exchange szerverrel rendelkeznek.

Felhőalapú ügyviteli rendszerek

Mozgassa ügyvitelét a felhőbe!

A távmunka még jobban kihegyezte a figyelmet az elavult, csak lokálisan futtatható ügyviteli rendszerek hátrányaira. Egy modern vállalatirányítási rendszernek ma már bárhonnan, biztonságosan elérhetőnek kell lennie.
A Microsoft Dynamics 365 Business Central havidíjas szolgáltatásként, ráadásul már magyarul is elérhető változata lehetővé teszi, hogy a KKV-k gyorsan, alacsony költségek mellett és a későbbi skálázhatóság biztos tudatában válthassanak át a korábban csak a nagyvállalatok privilégiumaként számontartott, innovatív üzleti rendszerre.

bc23

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!