Vállalatirányítási megoldások

Vállatirányítás szakszerűen

Miért lehet ERP-re szüksége?

Egy vállalkozás sikeres működésének alappillére a vállalatirányítási rendszere (ERP, Enterprise Resource Planning). Ha most erőforrás-igényes feladatnak is tűnik a bevezetése és alkalmazása, hosszú távon, a korábbi elavult rendszerek, a manuálisan elvégzett feladatok kiváltásával garantáltan előrébb lesz. Fontos tudni, hogy egy jó vállalatirányítási rendszernek is épp úgy agilisan követnie kell üzleti igényeinek változását, mint minden más modern alkalmazásnak.

Éppen ezért egy ERP rendszer útnak indítása csak az első lépés az üzleti sikeresség felé, az út közben fellépő akadályokra, lehetőségekre pedig folyamatosan reagálni kell. A fáradság persze nem marad fizetség nélkül: cégünk költségeit kontrollálni tudjuk, megismerhetjük a vevőink szokásait, minimalizálhatjuk a kintlévőségeket, automatizálhatjuk a folyamatokat és rengeteg más módon támogatjuk cégük optimális működését.  

vallalatiranyitasi-rendszer-3
vallalatiranyitasi-rendszer-2

Vállalatirányítás KKV-k számára

Kell ERP kis- és középvállalkozásnak?

Rendkívüli időket élünk, amihez a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kell. Különösen érvényes ez a legkülönbözőbb üzleti területeken működő a KKV-kra.

Bár sok közülük úgy gondolja, hogy csak a nagy cégeknek van szüksége vállalatirányítási rendszerre, valójában ez egy olyan szoftver, ami számukra is egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a rendelkezésre álló erőforrások tervezését, menedzselését. A koronavírus-járvány miatt ma semmi sem úgy működik, mint korábban. A működés fenntartásához, a veszélyhelyzethez való alkalmazkodáshoz naprakész információkra van szükség.

A hagyományos informatikai rendszerek használatával szinte lehetetlen az új körülmények között dolgozni. Az átjárhatatlan, rendezetlen struktúrájú adatok, a korlátozott hozzáférés, a biztonsági megszorítások lehetetlenné teszik a munkát. Most, amikor az emberek egy része otthonról dolgozik, az irodában szinte senki nem érhető el, óriási előnye van azoknak, akik bármikor, bárhonnan elérhetik felhős informatikai rendszereiket.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Miért a Microsoft ERP-jét válassza?

Míg korábban csak néhány gyártó osztozott az ERP piacon, manapság már óriási a felhozatal. Válasszon közülük olyat, ami jól illeszkedik a munkafolyamatokba és segíti a cége üzleti céljainak elérését! A jó választás meghatározó, hiszen egy ERP rendszer átfogja a vállalat teljes működését.

A Business Central – Magyarországon is elérhetővé vált – SaaS felhős vállalatirányítási rendszere nemcsak rugalmas, de rendkívül biztonságos is. A szoftverbe épített biztonsági megoldások és az adatközpontokban alkalmazott megoldások olyan védelmet teremtenek, ami egy telepített szoftver esetében csak nagyon nagy erőforrás-ráfordítással valósítható meg.  A rendszer szinte azonnal igénybe vehető, mesterséges intelligencia képességekkel felvértezett kis-és középvállalatok igényeire optimalizált, teljeskörű ügyviteli, ERP megoldás.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!