Sérülékenység vizsgálat

Kitéve a veszélyeknek

Vajon mennyire sérülékenyek az alkalmazásai?

Előzze meg sérülékenységi vizsgálattal a kibertámadásokból származó károkat! Sérthetetlen rendszerek nincsenek, viszont az idejében elvégzett, minden területre kiterjedő, szakszerű sérülékenységi vizsgálat felfedi a rendszer gyengéit, és segít felkészülni az esetleges támadásokra.

Az idejében elvégzett sérülékenységi vizsgálattal megelőzheti, hogy egy esetleges hackertámadás miatt értékes adatai sérüljenek meg, vesszenek el, vagy akár meg is bénítsák cége informatikai rendszereit. A HRP Europe Kft. révén már az Ön cége is hozzáfér a piacvezető ImmuniWeb sérülékenységet vizsgáló eszköztárához.

Ma már nem kell “etikus hackereket” felbérelnie, hogy ellenőrizzék informatikai rendszerei sérülékenységét. Az erre a célra kifejlesztett, professzionális szoftverek gyorsabban és hatékonyabban elvégzik a szükséges sérülékenységi vizsgálatot.

A mesterséges intelligencián alapuló ImmuniWeb leegyszerűsíti, felgyorsítja, és megfizethetővé teszi a biztonsági tesztelést, a védelmet és a megfelelőség vizsgálatát.

 

A problémás területek feltárása

Az ImmuniWeb segítségével

Az ImmuniWeb megoldásai révén egy rendszer adott pillanati „lenyomatát” tudjuk megvizsgálni és összevetni historikus adatokkal, vagy folyamatos vizsgálatot nyújtani.

Külön kiemelendő, hogy a cég a dark weben folyó adatáramlást is elemzi, így időben reagálhatunk az incidensekre. Értesítést kaphatunk kiszivárgott azonosítókról, levelekről, dokumentumokról, adathalász klón-oldalakról, malware kitettségünkről és még sok más kényes információrl.

A megfelelő információk birtokában pedig lépéseket hozhatunk meg, melyben nagy hasznunkra lehetnek például a Fortinet hálózatbiztonsági megoldásai.

Az ImmuniWeb AI platform

Négyféle szolgáltatása rendszerei védelmére

ImmuniWeb Continuous

Folyamatos biztonsági monitorozás és compliance
Folyamatos penetrációs tesztelés. Az AI-alapú, manuális tesztelés folyamatos (24/7) védelmet nyújt.

ImmuniWeb On-Demand

Webes alkalmazások penetrációs tesztelése
A webes alkalmazások különösen kitettek a kibertámadásoknak. Ez az AI-alapú, manuális szolgáltatás az egyszeri ellenőrzésben segít.

ImmuniWeb MobileSuite

Mobil penetrációs tesztelés
Gyakori hiba, hogy az informatikai rendszereket gondosan védő cégek is megfeledkeznek mobil eszközeik védelméről. A MobileSuite AI-alapú, manuális szolgáltatás a mobil eszközök egyszeri ellenőrzésre.

ImmuniWeb Discovery

Dark Web & Attack Surface Discovery
Rávilágít a támadásnak kitett felületre, priorizálja a tesztelést Az AI-alapú, automatikus eszköz folyamatosan (24/7) figyeli informatikai rendszereit.

Költséghatékony penetrációs tesztelés

Vizsgálja alkalmazásai sérülékenységét olyan szoftverrel, amit a Gartner, az IDC és az IDG is ajánl.

Az ImmuniWeb nem a szakemberek elől veszi el a munkát. A mesterséges intelligencia támogatásával automatizálja és felgyorsítja a rendkívül munkaigényes folyamatokat, ezzel akár a hagyományos, manuális sérülékenységi vizsgálatok emberi munkájának 90 %-át is megtakarítja.

Szakmai tanácsra, támogatásra van szüksége? A HRP Europe Kft. – az ImmuniWeb hazai disztribútora – felkészült tanácsadókkal várja kérdéseit!

immuniweb23

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!