Digitális távmunka megoldások

dolgozzon otthonról

A hatékony digitális távmunka ismérvei

A jelen eseményei rávilágítottak arra, hogy mekkora igény lehet arra, hogy az alkalmazottak távolról dolgozhassanak. Kis- és nagyvállalatok, ahol csak tehetik, a hagyományos munkarendjüket – a sok helyen első éles bevetés közben sikeresen vizsgázott – home office-ra,  vagy legalábbis hibrid megoldásra cserélik.

A távmunka számos előnnyel kecsegtet: a dolgozók elkerülhetik a munkahelyre való ingázást, rugalmasabb napirendet állíthatnak fel, és nyugodt, biztonságos körülmények között végezhetik el feladataikat. A munkáltatóknak mindez szintén előnyére válik, hiszen nem csak erőforrásokat takaríthatnak meg, hanem a dolgozók hatékonyságát és a cég iránti elköteleződésüket is könnyedén növelhetik.

home-office-hatekony

Alapvető lépés a sikeres home office-ra való átállás felé a pontosan kiosztott felelősségi körök és házirendek aktualizálása illetve a kommunikációs alapelvek tisztázása.

Fontos azonban tudni, hogy sok vállalkozás azért bukhat el az új munkarend integrálásában, mert a vezetőség már az elején nem a megfelelő munkavégzést támogató megoldást választotta meg csapata számára.

a megfelelő eszközök fontossága

Hogyan váltsunk a megfelelő eszközökre?

Alapvetőnek tűnhet, sok vállalat azonban figyelmen kívül hagyja, hogy felmérje nem csak a vezetőség, de a munkavállalók igényeit is. Ahány cég, annyi féle követelmény merülhet fel különböző munkaterületeken és kérdésekben, épp ezért kulcsfontosságú ezzel kezdeni. A legtöbb irodai dolgozó rendelkezik számítógéppel vagy a munkáltató biztosít számára notebookot, ami az alapját képezi az otthoni munkavégzésnek, ugyanakkor a professzionális levelezés, az állandó csevegés, az online adattárolás és videokonferencia eszközök valós idejű együttműködése korszerű IT biztonsági eszközöket kíván meg.

Vegyük tehát sorba, hogy hány munkatárs számára szeretnénk biztosítani a home office-t, és mérjük fel a szükségleteiket, a maximális produktivitást és a céges adatok biztonságát szem előtt tartva.

hatekony-home-office

Ebben lehet hatalmas segítség a Digitális távmunka csomagkalkulátorunk, mely végigkalauzolja az érdeklődőket a lehető legoptimálisabb eszközök kiválasztása során.

A biztonságos home office jegyében

Aggódik az üzleti adatok biztonsága miatt?

Fontos szem előtt tartani, hogy a cég nem minden alkalmazottjának van arra szüksége, hogy a vállalat minden rendszeréhez hozzáférjen. Sőt, biztonsági szempontból nem is javallt minden vállalati erőforráshoz azonos szintű hozzáférést biztosítani, még távmunka esetén sem.
A Fortinet személyre szabható távmunka megoldásai és bővíthető, automatizált biztonsági és menedzselési eszközei minden vállalat számára lehetővé teszik az üzleti folytonosságot, maximális kiberbiztonság mellett.

fortinet-biztonsag
sbs

Felhőalapú ügyviteli rendszerek

Mozgassa ügyvitelét a felhőbe!

A távmunka még jobban kihegyezte a figyelmet az elavult, csak lokálisan futtatható ügyviteli rendszerek hátrányaira. Egy modern vállalatirányítási rendszernek ma már bárhonnan, biztonságosan elérhetőnek kell lennie.
A Microsoft Dynamics 365 Business Central havidíjas szolgáltatásként, ráadásul már magyarul is elérhető változata lehetővé teszi, hogy a KKV-k gyorsan, alacsony költségek mellett és a későbbi skálázhatóság biztos tudatában válthassanak át a korábban csak a nagyvállalatok privilégiumaként számontartott, innovatív üzleti rendszerre.

A digitális távmunka aduásza

Virtuális Asztal? Mutatjuk!

Egy teljesen új felhős rendszer kiépítése, az átköltözés a felhőbe, nem beszélve az alkalmazottak betanításáról, meglehetősen erőforrás igényes feladat. Erre a kihívásra ad kitűnő választ a Microsoft Azure folyamatosan bővülő szolgáltatástárának egyik legnagyobb aduásza, a Windows Virtuális Asztal.
Az elmúlt időszakban több ezer vállalat fordult a Microsoft felhőplatformjára épülő megoldás felé. Nem véletlen, hiszen segítségével jól bevált és megszokott alkalmazástárunkat – legyen szó bármely, amúgy jellemzően csak lokálisan futtatható számlázó, könyvelő, szövegszerkesztő, adatbázis-kezelő vagy éppen grafikai szoftverről – könnyedén, percek alatt átköltöztethetjük a felhőbe.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!