Audiovizuális megoldások

Harmonizált AV rendszerek

Jövőbiztos technológiákra támaszkodva

Egy modern vállalkozás ma már elképzelhetetlen korszerű audiovizuális (AV) megoldások nélkül. A racionaliziált működés egyik fontos pillérét képezik, segítségükkel munkatársaik hatékonyabban dolgozhatnak, partnereik igényeit gyorsabban és könnyebben tudják kielégíteni.

Sok vállalat rendelkezik már valamilyen részmegoldással, azonban jelen körülmények között, mikor a távoli munkavégzés és a hibrid munkarend egyre nagyobb népszerűségnek örvend, kiemelkedő szerepet kap az, hogy ezek megfelelő biztonság mellett egy teljes rendszerré álljanak össze.

audiovideo

Attól függően, hogy tárgyalótermi, videokonferencia, digital signage vagy épp interaktív megoldásokra van szükségünk, könnyen elveszhetünk a gyártók által kínált termékek és szolgáltatások sűrűjében.

Számtalan komplex audiovizuális rendszer telepítésében, üzemeltetésében, szakmai támogatásában és szervizelésében segédkeztünk rendszerintegrátor partnereink közbenjárásával.

Amennyiben már elköteleződött bármely gyártó megoldása mellett, mindenképpen érdemes sorra vennie az elvárható igényeket, és először szakértővel egyeztetni a lehető legoptimálisabb működés érdekében.

Audiovizuális rendszerek disztribúciója

Kiemelt audiovizuális megoldásaink

Newline interaktív táblák

Forradalmasítsa irodáját!

A projektor és a vászon vagy egy monitor ma már mindennapos eleme minden olyan irodának, amelyben tárgyalást vagy videokonferenciát bonyolítanak le. Bár ezek az eszközök is modernek, nem feltétlenül támogatják az egyre népszerűbb interaktivitást, valamint a Microsoft 365 és Windows Ink eszközök képességeinek kihasználását.

A NewLine interaktív kijelzőivel egy egészen új megvilágításba kerül a csapatmunka fogalma. Legyen részese olyan meetingeknek, melyek végre nem roppantul unalmasak, és melyeken olyan innovatív eszközök vannak jelen, amik lehetővé teszik az egész csapat számára, hogy korlátozás nélkül lépjenek kapcsolatba. Nemcsak hang és videó megosztásával, hanem az adatok, fájlok és jegyzetek azonnali megosztásával is. A NewLine termékei ötvözik a modern eleganciát és az élvonalbeli interaktív kijelző-technológiát.

Lifesize cloud videokonferencia

A virtuális meetingek világa

Az üzleti világban folyton változik a kommunikáció menete. A mai tendenciák azt mutatják, hogy a vállalatoknak egyre több otthonról dolgozó vagy folyamatosan úton lévő munkatársuk van, akik részben vagy teljes egészben a saját mobiljukon, laptopjukon dolgoznak. Épp ezért rendkívüli igény mutatkozik egy olyan videokonferencia megoldásra, mely képes áthidalni a dolgozók közé feszülő kommunikációs szakadékot.

A Lifesize felhő videokonferencia megoldása magas színvonalú, költséghatékony kapcsolódási lehetőséget biztosít felhasználói számára.  A több mint egy évtizedes, videokonferencia és kollaborációs eszközökben való jártasságuknak hála hatékonyan ötvözik a felhő alapú szolgáltatásukat a díjnyertes, rendkívül könnyen használható konferenciaterembe szánt okoseszközeikkel. Videokonferencia megoldásukat a mai modern vállalatok igényeinek megfelelőn alakították ki.

Samsung SMART Signage megoldások

Üzleti kijelzők vállalkozásoknak

Ahhoz, hogy egy mai vállalkozás sikeres lehessen, fel kell vennie a versenyt a médiazaj növekedésével. A potenciális vásárlók, érdeklődők figyelmét egyre nehezebb felkelteni a világban, ezért a cégeknek olyan innovatív módszereket kell bevetniük, mellyel kapcsolódni tudnak a közönségükhöz. Egyre többen fordulnak ezért a Samsunghoz, mely kombinálva globális vezető szerepét a kijelző technológiában és a kihívások holisztikus megközelítésével, komplett SMART Signage megoldásokat kínál.

A Samsung SMART Signage kijelzők valósághű tartalommegjelenítésük révén messze túlszárnyalják a hagyományos megjelenítőket. Segítségükkel a vállalkozások kreatív ötleteket kelthetnek életre, üdítően friss szórakoztató tartalmakat jeleníthetnek meg, informálhatnak és vásárlásra ösztönözhetnek.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!