Rólunk

Minden, ami tudni érdemes Cégcsoportunkról

több mint disztribúció...

Feladatunk és küldetésünk

Alapításakor a cégünk klasszikus hardver és szoftver disztribúcióként működött. Az alapvető küldetés nem változott a kezdetek óta: korszerű informatikai eszközöket biztosítani a piac számára, és az „A” brandek, vagy éppen kisebb gyártók legújabb fejlesztéseivel támogatni a szerződött viszonteladó partnerek üzleti sikereit.

Az új technológiák és megoldások felé, a piaci igények és a szakmai kíváncsiság is vezette a HRP-t. Így került fokozatosan bővítésre a termékkör. A mára kialakult többcsatornás, strukturált portfólió és értéknövelt disztribúciós szolgáltatásaink magukba foglalják a konzumer piac termékeit, illetve a legszélesebb körben igyekszünk kielégíteni a rendszerintegrátorok igényeit is.

hrp-logo-felirat

innovatív techológiák támogatása

Disztribúciós evolúció

Az utóbbi öt évben a HRP Europe Kft. árbevétele 28-ról 51 milliárd forint fölé nőtt, az állományi létszám közel 50 százalékkal bővült, a képviselt gyártók száma megduplázódott (80-ról 160-ra). Az IT-megoldások nagykereskedelmi forgalmazását jelenleg több mint 80, a gyártók elvárásai szerint képzett és felkészült kereskedő és több mint 10 gyártói vizsgákkal és kiterjedt gyakorlati tudással rendelkező mérnök végzi.

A HRP mindig is élen járt a legújabb IT-technológiák piaci bevezetésében. Emellett különös figyelmet fordít arra, hogy a digitalizációhoz, a viszonteladó partnerek számára pedig az értékesítéshez a legfejlettebb technológiákat importőrként és disztribútorként biztosítsa. Ennek részeként a széles körű elektronikus értékesítéstámogató megoldásokkal (B2B webshop, CRM, ESD, Provisioning Platform, EDI kapcsolat) rendelkezik, valamint digitális marketing csatornákat épített ki a viszonteladó partnerek és a piac irányába.

Rendkívül széles portfólió

Bővítjük kínálatunkat

Megannyi gyártónk közül talán legnagyobb igény a piacon a Microsoft, Dell, Asus, Fujitsu, LG, Fortinet és DJI termékeire és szolgáltatásaira, ugyanakkor partnereink szükségletei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Az utóbbi években a piac és a gyártók által is elismert eredményeink például a komponens gyártókkal kötött új disztribúciós megállapodásaink, (MSI, Corsair), és emellett a cég AMD- és NVIDIA-partnerré vált. Ezen túl olyan speciális kínálatot is megmutatunk, mint az épített gépek és szerverek, a drónok, a vizuáltechnika, az IT-biztonság, az adattárolás és adatmentés, kommunikáció és videókonferencia-rendszerek.

A portfólióban található megoldásokkal kapcsolatban folyamatosan kínálunk kereskedelmi és technikai tréningeket a viszonteladók részére, vagy partnereink kérésére akár felhasználók számára is.

A felhőtechnológiák támogatása

HRP és a Microsoft

Hagyományosan erős a HRP a Microsoft termékek disztribúciójában, hivatalos OEM-, mennyiségi licenc-, Cloud Solution-, ISV-, XBOX-disztribútorok vagyunk, és a Dynamics Navision után 2020-ban a Business Central lokalizációs jogát is megkaptuk. 

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal magunk mögött, melyet a Microsoft 2018-ban és 2019-ben is az „Év Microsoft Partnereként” ismert el Cloud Solution Provider kategóriában.

Emellett oktatásokkal, rendezvényekkel, ösztönző programokkal igyekszünk segíteni a hatékony felhős terjeszkedést. Dedikált Microsoft technikai támogatócsapatot hoztunk létre, mely minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújt, akik nem félnek a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált kiaknázni.

Díjak, elismerések, tanúsítványok

Amikre büszkék vagyunk

Fejlesztéseink mozgatórugója mindig az, hogy minél magasabb szinten megfelelhessünk a partneri elvárásoknak. Számunkra fontos, hogy felkészülten, képzetten, tudással, megfelelő szakmai ismeretekkel tudjunk megjelenni a piacon, vagyis a partnereinkkel történő együttműködésben színvonalas szolgáltatást nyújthassunk.

2020-ban a HRP már harmadik alkalommal lett a Kincentric „Legjobb Munkahely Díj” nyertese. A Legjobb Munkahelyek Díj azokat a vállalatokat emeli ki, amelyek inspiráló légkört teremtenek, fejlődést szorgalmaznak és folyamatos üzleti sikereket érnek el.

A HRP Europe Kft. ISO 9001 :2008, ISO 14001 :2005 minőségbiztostasi tanúsítvánnyal rendelkezik. Aktív tagja az IVSZ-nek, Bisnode AAA minősítéssel rendelkezik. 2020-ban a HRP a Minőségirányítási és a Környezeti irányítási rendszere mellett sikerrel tanúsíttatta az ISO:37001-es, antikorrupciós irányítási rendszerét is. Működésünk folyamán számos alkalommal választottak minket gyártóink a legjobban teljesítő disztribútoraik közé.

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!