Enterprise drón megoldások

A DJI vállati megoldásai

Főszerepben a Dróntechnológia

A DJI a világ vezető drón gyártó és fejlesztő vállalata, amely szabadidős tevékenységekhez, vállalati, ipari, mezőgazdasági és többek közt védelmi célokra egyaránt gyárt eszközöket.

Cégcsoportunk, a hazai piac meghatározó informatikai disztribútoraként, teljes körű termékkínálatot, valamint presales, consulting és oktatási szolgáltatást is nyújtunk partnereink részére a DJI eszközökből és megoldásokból. Dedikált szervizközpontunkban garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, tapasztalt kollegáink komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy ismét hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.

Portfóliónkban megtalálhatja a vállalata számára legjobban megfelelőt, a hobbi célú felhasználástól kezdve, a professzionálison át, egészen az ipari alkalmazásig, beleértve a kiegészítő termékeket is.

 

Vállalati felhasználásra szánt drónjaink

Enterprise drón megoldásaink

növényvédelem drónokkal

Drónok a mezőgazdaságban

A precíziós gazdálkodás lelkes híveinek nem újdonság az az információ, hogy a drónokban hatalmas potenciál van mezőgazdasági felhasználásuk során. Ma a drónokat már nem csak felvételezésre, öntözéstervezés és vetésvizsgálatra használják, hanem permetezésre is, méghozzá jellemzően olyan területeken, ahol a munkagépek csak nehézkesen tudnák ellátni a feladatukat. Segítségükkel a permetezés hatékonyságát drasztikusan meg lehet növelni.

dron-mezogazdasag
dron-kozmuvek

nagyprecitizású felmérések és kutatások

Drónok a közműveknél

A drónok, mint forradalmian új technológiai eszközök, potenciálisan forradalmasíthatják a közműcégek mindennapjait. Elterjedésük már elkezdődött, egyre több cég ismeri fel a bennük rejlő hatalmas lehetőségeket. Több piaci tényező, illetve a modern technológia elérhetőbb árúvá válása egy sor olyan folyamatot indított be, melynek során a drónok, a teljes szektorban innovációt hoznak. Segítségükkel utak, hidak, vasútvonalak tervezését és időszakos állapotfelmérését, illetve geodéziai, bányászati kutatásokat is hatékonyan lehet végrehajtani.

rendvédelem és életmentés drónokkal

Drónok a polgári-, vagyon-, és rendvédelemben

Nem véletlen, hogy védelmi szerepkörben kezdték el a drónokat először használni: az, hogy emberéletek kockáztatása nélkül lássunk el igencsak veszélyes feladatokat hatalmas igény a piacon. A drónokat használhatjuk katasztrófa- valamint rendvédelmi feladatok ellátására, és objektumok védelemére egyaránt. Vészhelyzetekben különösen nagy szolgálatot tehetnek a drónok a túlélők gyors felkutatásában.

dron-rendvedelem
dronok-mediaban

lenyűgöző felvételek drónokkal

Drónok a média és kommunikációban

A drónok az újságírók és videósok közkedvelt eszközévé vált elmúlt években, hisz rengeteg energiát lehet velük megspórolni, emellett egy jó kép vagy videóanyag elkészítéséért nem szükséges többé életüket kockáztatni veszélyes helyzetekben. A drónokkal olyan perspektívából készíthetünk nagyfelbontású kép- és videóanyagokat, melyeket korábban csak borsos áron tudtunk volna kivitelezni helikopter segítségével.

Kivitelezés drónokra támaszkodva

Drónok az építőiparban és az ingatlankezelésben

A drónok egyaránt használhatóak a felmérésekben, a tervezésben, a kivitelezésben és az építési munkálatok ellenőrzésében is.  Épp ezért, manapság az építőipar és az ingatlankezelés a leginkább érintett iparág, melyben a drónokkal a legtöbb emberi munkaerőt tudjuk kiváltani, és ezzel együtt a legtöbb hasznot is tudjuk termelni. Az ingatlanosok drónokba invesztált pénze már az első projektjénél többszörösen megtérülhet.

dronok-epitoipar

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!