Hálózatbiztonság és kibervédelem

ÁTfogó security megoldások

Hogyan védekezzen?

Egy sikeres vállalkozásnak nem kérdés, hogy egy átfogó biztonsági megoldással kell rendelkeznie. Ez azonban csak az első lépés: a hosszútávú siker kulcsa az iparági trendeknek és kihívásoknak megfelelő, átgondolt kiberbiztonsági stratégia felállítása.

Az állandóan változó biztonsági igényekhez a vállalatok security megoldásának alkalmazkodnia kell. Fontos, hogy a támadások elhárításához egy olyan átfogó, fejlett- és többrétegű védelmet kell biztosítanunk, mely automatizációt is tartalmaz.

 

halozatbiztonsag

Különösen nagy veszélyben vannak a költségekre igencsak érzékeny kisvállalkozások, melyek gyakran az informatikai, főként pedig a hálózatvédelmi kiadásaikon próbálnak takarékoskodni. 

Téves hozzáállás ez, hiszen az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy a kiberbűnözők stratégiája megváltozott, ma már a bankok, nagyvállalatok mellett a kisvállalkozások is a támadások kedvelt célpontjai.

Digitális távmunka csomagkalkulátor

Biztonság a cégen kívül

A koronavírus-járvány következtében sok közepes- és nagyvállalati dolgozó is hirtelen “home office-ba” kényszerült. Ez egyben azt is jelenti, hogy a védett irodai környezetből hirtelen minden hálózatvédelem nélküli környezetbe kerültek ezek az emberek és velük együtt a cég adatainak jelentős része. Szomorú tendencia, de csak nagyon kevés cég biztosít megfelelő védelmet az otthonról dolgozó kollégák számára. A céges adatok, információk védelmében mindenképpen fontos a home office-ok átfogó hálózatbiztonsága is. Kalkulátorunk segítségével átfogó távmunka- és biztonsági csomagot alakíthat ki.

informatikai fejlesztések a biztonság jegyében

Kiemelt Security megoldásaink

Fortinet Security Fabric

Automatizált hálózatbiztonság

A kis- és középvállalkozások számára nem megfelelőek a bonyolult, állandó felügyeletet igénylő hálózatbiztonsági megoldások. Olyan átfogó, megfizethető, automatizált rendszereket igényelnek, melyek egyszerűen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a hálózati infrastruktúrát. Fontos, hogy egy ilyen rendszer egyszerre nyújtson védelmet az adathalászat, a zsarolóvírusok és a többi kibertámadás ellen is.

A Fortinet UTP (Unified Threat Protection – egységes fenyegetés elleni védelem) megoldása tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak. Az UTP csomag része a tűzfal, az antivírus/antispyware, az e-mail szűrés, a végpontvédelem, a web- és URL szűrés, a vezetéknélküli- és vezetékes kapcsolatok védelme, a malware védelem, a behatolás detektálás és -megelőzés, az alkalmazásvezérlés, a kétfaktoros hitelesítés, a biztonságos futtatókörnyezet (sandboxing), az SSL vizsgálat, és a VPN is.

Kaspersky vállalati vírusvédelem

Vállalati felhasználásra hangolva

A Kaspersky vállalati portfóliójának széles választéka lefedi a modern vállalkozások biztonsági követelményeit. Hála a többrétegű kiberbiztonsági arzenálnak, tökéletes védelmet garantálhatunk a szofisztikált támadások ellen, azonnali beavatkozásokat foganatosíthatunk egy kiberbiztonsági incidens esetén, és megakadályozhatjuk a jövőbeni fenyegetéseket.
A gyártó lokális megoldások mellett felhős- és hibrid biztonsági szoftverekkel is rendelkezik. Ezek könnyen kezelhetőek, skálázhatóak, és részletes beállítási lehetőségeket biztosító kiberbiztonsági megoldást nyújtanak bármilyen méretű vállalkozás számára. Megállítja az adathalászat, a zsarolóvírusok, a rosszindulatú mellékletek okozta, a spam és az üzleti e-mail szivárogtatás (BEC) jellegű támadásokat is.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kíváncsivá tettük?

Kapcsolódó informatikai fejlesztések

Megoldások, melyek érdekelhetik

NE MARADJon LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjon! NE MARADJON LE SEMMIRŐL SEM!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!